This brand new infill property had great bones, but lacked the personality and the function our clients needed for their young family.

We tackled decorating the entire main floor along with the master suite in this project- adding feature walls,window coverings, furniture and decor, so this young family could feel excited to come home at the end of the day and be excited to host friends and family in their new home. These clients needed a little push to embrace colour into their space, but wow, how it paid off! Mixing traditional and mid-century fabrics and materials into this contemporary space, made it personal and anything but boring.

 


 Client Testimonial

“I’m absolutely in love with the final design. It looks amazing and we are so happy.”

Anita D.


Gallery


Peak behind the scenes...

Here is a look at some of the work that went into the planning for this project and a few before and during photos.